Lirik Lagu Mendem Kangen – Dian Marshanda

Merdeka.com – Judul: Mendem Kangen

Abot Rasane Nandang Kangen Ati

Mergo Tresnoku sing Gedi

Tansah Kelingan Awan Bengi

Mung Biso Telfon Marang Sliramu

Kanggo Tombo Kangen Rinduku

Mergo Adoh Jarak Sliramu

Mendem Kangen Njroning Atiku

Soyo Jeru Mung Telfon Sliramu

Mendem Kangen Pengen Ketemu

Nadyan Sak Kedep Wes Marem Atiku

Mendem Kangen Njroning Atiku

Nambah Jeru Mergo Tresnomu

Mendem Kangen Pengen Ketemu

Nadyan Sedelo Wes Adem Atiku

Abot Rasane Nandang Kangen Ati

Mergo Tresnoku sing Gedi

Tansah Kelingan Awan Bengi

Mung Biso Telfon Marang Sliramu

Kanggo Tombo Kangen Rinduku

Mergo Adoh Jarak Sliramu

Soyo Jeru Mung Telfon Sliramu

Mendem Kangen Pengen Ketemu

Nadyan Sak Kedep Wes Marem Atiku

Mendem Kangen Njroning Atiku

Nambah Jeru Mergo Tresnomu

Mendem Kangen Pengen Ketemu

Nadyan Sedelo Wes Adem Atiku

Nadyan Sedelo Wes Adem Atiku [end]

__Posted on
__Categories
Merdeka, Umum